id="wrapper">

ny design på g!

ja min design är ju väldigt tråkig, så jag tänkte tvinga moa att göra en ny! När det blir vet jag inte riktigt men förhoppningsvis väldigt snart.

I helgen har det inte hänt så mycket, i fredags satt jag och några andra uppe och spelade. Sen igår hände i princip samma sak förutom att vi orkade lyfta ut ett par högtalare ut till vardagsrummet så vi satt och pumpade musik också.

Idag är det som sagt söndag, och jag hoppas att alla har ställt om klockan till sommartid. Men idag vaknade jag runt tre, och då drog vi ner till coop och nu sitter jag på bossans rum med lite folk.


jag älskar dig tommy!<3
2011-03-27 @ 16:25:42 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sjukling!

Skönt att man är förkyld gånger MILJONER just nu. Sitter och gråter... haha nä men ögonen rinner och allt. Så det är synd om mig! :D
Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Puss på er! <3
2011-03-14 @ 23:55:30 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's the D-Day!

Jaaa! idag äntligen åker jag till Strängnäs för att träffa älsklingen! Jag är så sjukt nervös över att träffa hans fräldrar, och som ett plus på kanten ska jag även träffa några utav hans kompisar. Så sjukt pinsamt! Fast egentligen så vet jag inte riktigt varför jag är så nervös, föräldrar gillar mig, iallafall om man kollar på moas föräldrar ;)



Nä ska fortsätta med det jag gör! men vi hörs säker innan jag åker.

Kram! :D
2011-03-11 @ 09:53:24 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


ett får, två får, tre får

Perfa när man väl vill sova så lyckas man inte somna! Vill ju att det ska bli morgon NU! Så jag får väl fördriva tiden med att titta på prisonbreak och hoppas på att somna förr eller senare.
2011-03-11 @ 00:41:55 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat!



Har man tråkigt så har man!
Fotograf: Josefine Hellgren

2011-03-10 @ 16:16:24 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ling ling liis!

Ska troligtvis träffa Jerry snart! Det ska bli mys, vi ska säkert dra till skärholmen eller något sånt mysigt :)

2011-03-10 @ 14:54:22 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon!

Att vakna utav att solensstrålar är nog det mest underbaraste sättet att vakna på! Så morgonen börjar bra, och tanken på att jag får träffa min underbaraste älskling imorn gör mig ännu mer lycklig. Eller ja, lite nervöst är det ju också.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska träffa Jerry lite senare. Men förutom det så har jag inget planerat. Bara ta det lugnt helt enkelt. Det förtjänar jag efter att ha jobbat i tre dagar ;)


Fotograf: Josefine Hellgren!

2011-03-10 @ 10:36:07 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Suplise!

jaa... efter många om och men så har jag faktiskt bestämt mig för att börja småblogga igen. Ha inga höga förhoppningar nu, men det ska nog funka det här!

Men det är rätt mycket som har hänt under den tiden som jag skrev sist. Jag är tillsammans med världens mest underbaraste kille. Tommy heter han och vi blev tillsammans 29 januari. Sen just nu är det sportlov och det ända jag har gjort än så länge är att ha jobbat och träffat underbaraste jossan! Men orkar inte skriva mer så jag låter bilderna tala för sig själva ;)


Jag har varit i Bjursås och åkt snowboard

haft rökdykarträning på ånge räddningstjänst station

Och blivit tillsammans med tommy :') <3<3
2011-03-10 @ 00:07:40 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0