id="wrapper">

Home again

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute en sväng till mormor och morfar. Min morfar har en liten besatthet utav att ha julbelysning så vi åkte över en liten stund för att kika på den.



Lamporna fastnar inte så bra på bild men det va iallafall jätte fint med massvis utav lampor


    

Klicka för större

Nu är det dags för lite mat. Puss puss hare gött <33

2009-11-29 @ 17:35:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första Advent

God morgon allesammans eller aa... för mig är det godmorgon. Jag vaknade för ungefär en timme sen utav att min mamma tvingade upp mig för att jag skull hjälpa henne med julbelysningen. Slitgöra d.v.s. Vi kommer inte ha lika mycket som vi brukar ha... kanske typ 1/4 utav det vi brukar... lite synd men det är väldigt jobbigt att sätta upp allt. Det blev många svordommar och även stötar lite hit och dit. Men vi lyckades tillslut. Jag har ingen bild på det just nu men lite senare kanske? ;).

Igår var jag inne i stan på julshopping med min mamma och min syster. Vi kom hem med 13 påsar, hur lyckas man? well well efter det va jag hemma en liten stund och slog in alla paketen. Vid sex drog jag hem till Mopo som nästn dog utav tråkhet. (a).  Sen efter ett tag skulle jag och Mopo hem till Jennifer. Det började med att vi gick ner till 704 bussen men den skulle inte gå förns om en kvart så vi gick en bit till 710:ans busshållplats då ser vi på långt avstånd hur den åker iväg. Så då försöker vi hinna till måsvägen för att ta 704 därifrån. det hela slutade med att vi joggade från snättringe till måsvägen. Haha vilka ufo's vi e :D. Gissa vad? vi hann med 704:D När vi kom hem till Jennifer gjorde vi popcorn o satte oss och tittade på film. riktigt myspys. Bättre flumcrew får man ju leta efter :D<333



snart jul....<33
2009-11-29 @ 14:16:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freeeeedag

Det är dags för fredagsmyyyyys!!! Just nu sitter jag framför tv:n med datan i knät och har precis ätit middag. Eftersom det bara är jag och mamma hemma hade vi det lite lyxigt och åt räkor frästa i sweetchilli och pressad vitlök. Riktigt gott. Vad händer ikväll? jo, vi ska lite senare åka hem till min moster på Ingarö för att kolla på Idol. Myspys om ni frågar mig.

Idag började dagen med spanska prov, jag tror det gick rätt bra men man kan ju aldrig veta. På idrotten satt jag på sidan eftersom jag har varit sjuk och om jag anstränger mig för mycket får jag en riktig huvudvärk. Utav våran lärare fick jag en uppgift om att skriva ner bra och dåliga saker om lektionen, kände mig riktigt elak. som min gamla fotbollstränare ^^. Men jag va inte såååå elak mot dom (a). Nej men nu ska jag åka till min moster så hare gött :D<333




ha en myysig kväll<333
2009-11-27 @ 18:16:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


*sjuk*

Stanna hemma från skolan idag eftersom jag är sjuk. Jag har mest bara en dunder huvudverk. Så jag har knappt gått upp ur sängen på hela dan. jag har tittat på film och jag tror att jag har sett nästan alla möjliga konstiga tv serier. Har ni tänkt på att när man är hemma och är sjuk finns det aldrig något kul att titta på? Det är ju mest tv-shoppen och dom bra tv programmen som jag tycker är bra eller som går att titta på börjar inte förns tre vilket är Smallville som går på sexan. Om man vaknar vid sex (som jag brukar göra när jag är sjuk och inte kan somna om) vad ska man göra ända fram till klockan tre?

# Du kan sätta på en film man brukar alltid ha några hemma.

# Gör i ordning en kopp te eller kaffe och sätt dig och läs en bok

# Duscha, det kan vara otroligt skönt och duscha när man är sjuk

# Sitt vid datan en stund och läs bloggar, besök online shops. Det brukar få en på bra humör



På med myskläderna och ta det lungt.





Kram kram<33

2009-11-26 @ 15:03:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ica

Jag vet inte hur ni känner men jag praktiskt talat älskar Ica reklamerna, dom flesta utav dom är ju ändå rätt roliga. Så nu har jag varit lite snäll och lagt in några Ica reklamer :D <33



Reklam från 2002. Icas egna varor ^^



Ulf....



haha stekaren festar med pommac ;)

Dom senaste reklamerna med den nye praktikanten jerry ;)<3

Och nu den absolut senaste med E.M.D

enjoy<33

2009-11-25 @ 20:04:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


nej....

Jag orkar verkligen inte mera. jag trodde X hade släpp dig. Att du hade släppt X. Men hur fel kan man egentligen ha? Jag hoppades på att alla ord vi har sagt till varandra skulle vara för evigt? men nu är dom lika bortblåsta som vinden. Det kanske var för tidigt för oss. Eller så har våran tid redan varit?  Jag vill verkligen inte förlora dig igen. Jag har redan gjort det en gång och du fattar inte hur mycket jag grät för att jag var rädd att våran vänskap skulle försvinna... Jag orkar verkligen inte gå igenom det igen, jag gör hellre... aa, jag vet inte vad jag skulle göra... Du vet verkligen inte hur mycket du betyder för mig. Sommar 2009 var en utav den bästa sommrarna jag haft. Varje dag var underbar som jag tillbringade med dig... sommar 2010 allt jag hoppas på då är att vi fortfarande är vänner. Jag vill inte att något ska kunna sära på oss varken pojkvänner, andra våra föräldrar?
Jag älskar dig mer än allt annat, jag skulle kunna offra så mycket för dig. Men det kanske e så att... sanna vänner bråkar...



<333
2009-11-24 @ 17:33:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


(Y)

som ni redan kanske har märkt så är jag ingen höjdare på överskrifter (a).
Måndag igen dåra riktigt tråkig och dålig dag, det kanske beror på att jag mått dåligt hela dan. Men men här kommer lite låtar som ni kanske aldrig trodde jag skulle lyssna på ;)<33









Hahaha jag vet udda smak men alla låtar har olika minnen :)<33




puss <333
2009-11-23 @ 18:56:13 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm still alive but i'm barely breathing

Gosh tror att jag har sovit för mycket eller för lite inatt ^^ vaknade kanske vid halv ett ett och efter det har jag bara ätit och nu sitter jag här. Det som händer idag eller iallafall resten utav dagen vet jag inte riktigt måste väl städa rummet eller något sånt där tråkigt skit ^^.  I veckan som kommer händer det inget spännande tror jag. Får väl se som vanligt ^^



puss puss hare gött...<3
2009-11-22 @ 15:36:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lörda

Sorry för den dåliga uppdaterningen men jag har haft full upp med annat. Vi har haft Carmina Burana med STEENS och då har det varit massvis med rep och hela dagen idag har jag haft konsert i botkyrkahallen, riktigt kul/tråigt men det är väldigt häftigt och maffigt. Men men nu är det över och det är riktigt härligt.


Men nu när jag avslutar inlägget vill jag bara säga att:




KUNG FU PANDA ÄR MIN IDOL <3333





puss puss hare gött<33
2009-11-22 @ 00:42:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsda

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår hade inte direkt tid p.g.a dansen.

Idag drog hela klassen till gymnasiemässan i älvsjö. Det var riktigt stort och lyckade som vi är gick vi vilse (hur man nu lyckas göra det) well well när jag kom hem hade jag ca 10000 olika papper och broschyrer från olika gymnasium. Super kul. Det ända jag vet är att jag ska gå NV nv sen vilken skola och sånt det märker vi sen.
Efter att jag kommit hem vare bara att käka och sen dra igen, vi hade rep i musikhögskolan inför lörda och nu sitter jag här.

Tack så himla mycket, våran vänskap betyder så himla mycket önskar att vi alltid skulle vara vänner -.- 



puss o kram

2009-11-19 @ 23:03:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisda

Farmville. Jag har börjat spela det och det är inte bra eller nyttigt för hälsan. Det är liksom beroendeframkallande. Jag har bara kommit på level 2 medans andra jag känner är på level 30? Sen tack vare min kära syster har jag börjat med Fischville. Det är som Farmville fast man skaffar fiskar och matar dom o.s.v. Det är också skapat så att man måste logga in och mata dom inom ett visst dygn, timme eller minut för att mata dom annars dör dom. Ja ni... vad är det för spel dom har hittat på? ^^

Idag efter skolan drog jag till frissan för att klippa mig. Resultatet får ni på bild någon annan gång. Men det blev rätt kort, fast jag tycker att allt är nästan kort så... well well klippa var iallafall ett måste.



Puss på er<33
2009-11-17 @ 20:10:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt Natt

Snart dax att gå och sova, men inte riktigt än. Ska sitta vid datan en liiiiten stund till.

Har ni tänkt på hur utblottat Paradise Hotel är? Jag menar dom som går med i Paradise Hotel måste ju ändå räkna med att dom kommer att ha sex i tv och sådant, så varför göra det? Eller det kanske är därför dom går med i det, för att kunna ha det i tv? Om jag skulle få ett erbjudande någon gång i framtiden om att jag fpr vara med på ett sådant program skulle jag aldrig, aldrig ställa upp.
"Serien handlade om hur unga människor på ett lyxhotell i Mexiko söp, flirtade, hade sex och röstade ut varandra. Josefin Crafoord var programledare, två stora profiler var Olinda Borggren och Natacha Peyre"
Serien har och kommer föralltid handla om det.




Well well... nu ska jag nog dra mig till baka till sängen och få lite sömn i mig.


Puss på er<33
2009-11-16 @ 22:48:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Månda

Första dagen i skolan den här veckan är avklarad. Helt lugn och mysig dag faktiskt. Utav tiden som är kvar utav dagen ska jag dra till slagsta för att sjunga lite. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar att sjunga och dansa. Det är hela mitt liv, eller nästan iallafall. Men nu ska jag inte tråka ut er så hare gött så kanske vi hörs senare?






hoppas verkligen att snön kommer snart :( (bild ifrån vintras, åre med familjen)
Puss o kram <33
2009-11-16 @ 15:29:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sönda

Söndag menas med att det är snart måndag och måndag betyder skola. Jag vet att skolan är bra men ibland som just nu vill jag bara skippa den och ligga och sova hela veckan, men det kommer inte att gå over huvudtaget. Mitt  schema = stressigt

Måndag: rep inför lördag + plugg
Tisdag: klippa mig :s +plugg
Onsdag: Dans
Torsdag: Gymnasiemässan + rep inför lördag
Fredag: Ledig ifrån skolan p.g.a rep inför lördag + NEW MOON
Lördag: Upp tidigt p.g.a sminkningen som jag ska göra på alla + 2 konserter
Söndag: SOOOOOOVA

Sen kommer jag att träffa Ulf i veckan, om ni undrar så är han från tyskland och jag träffade honom sist jag var där ^^.



Puss på er och hare gött :)<33
2009-11-15 @ 22:12:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lööööördag

Rätt soft dag idag, eller... det beror på hur man ser det. Blev väckt klockan typ.... nio? Efter frukosten och duschen blev jag medtvingad till min lillebrorsas innebandyträning... Annars har det varit rätt så lugnt... nu har jag precis kommit hem ifrån hallen där jag träffade Hassan, Nicko, Ciffe, Sebbe, Jimmy, Dante, Pega, Charlie, Josef, Ali sen hanna var ju med och sen massor mera :D skit kul vare iaf.




puss puss o hare gött :D<33
2009-11-14 @ 23:40:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt natt

Klockan är snart dags att gå och sova. Får väl se om jag sover något den här natten då. Imorn efter skolan är det dans som gäller (woho) och efter det är det dags att bege sig hem till papsen. Får väl se vad jag och Hanna hittar på. tröst äter kanske? Jag kan ju nästan få göra det eftersom jag har varit så duktig på dansen (A).  Men sen i helgen vette tusan vad som händer... får väl hitta på något.




så himla söt låt :(<3


Hare gött igelkött<33
2009-11-12 @ 22:49:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsda

Riktigt dryg dag. Har haft riktiga humörsvägningar... Förlåt till alla som va omkring mig och så... Men men. idag efter skolan drog jag och mattea till cuttholmen (skärholmen) för att dels umgås och sen köpa lite presenter. Riktigt mysigt faktiskt. Men korkad som jag var tog jag inga bilder...


(the voice i sommras)

Det som köptes var:

Långärmad grå tröja ifrån BikBok 99:-
Puder 170:-
Fraphino (a)
och presenter





jag älskar dig men du vägrar inse att du betyder allt för mig....

Over and out Pussar<33
2009-11-12 @ 18:07:07 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag kväll...

Riktig härlig (not) dag det har varit idag. Jag tror det ända som var bra idag var att jag o bby (som fixade min design. Love yah) hjälpte mattanterna att ställa upp stolarna och fick en varsin glass. (haha). Förutom det slutade vi en timma tidigare för att vi inte hade någon bild. Jag och Mattea passade på att dra till biblioteket för att låna lite historieböcker, hehe vi kände oss über smarta när vi satt och läste om första och andra världskriget.
Sen idag är det ju onsdag vilket menas med DANS. Jag tror allvarligt talat att jag skulle dö, har aldrig känt mig så utmattad. Men härligt var det.






Älskar er grymt mycket ni fattar inte, känn er träffade<33
2009-11-11 @ 22:29:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mattea is in the house (a)

Hola bitches ! Mattea is in the house (a) Nej har hjälpt min älskling Emma med hennes design, hon gjorde sin egen header så cred till henne men cred till mig som satte den på plats och fixade bakgrunden som kanske bara är tillfällig. Varsågod älskling, allt för den jag älskar! Fortsätt läsa den underbara flickas blogg.
Hoppas du inte blir sur för att jag skrev// Din Mattea<3



Så här ser Emmas blogg ut nu, om det inte ser ut så här hos er så tryck på F5 på ert tangentbord.
Tack och hej leverpastej!

2009-11-11 @ 16:22:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kväll

Despret houswifes går nu klockan 21.00 vilket är ett måste att se! Annars så har jag inte så mycket annat för mig förutom att jag sitter och luffar på picasa. Vilket betyder att jag byter design inom kort (a).



jag ville inte riktigt fasta på bild idag,

Outfit

Canada byxor (mobbas inte)
svart 3-kvarts ärmad från JC

orkade inte riktigt bry mig om min klädsel idag så det fick bli en slapp dag.



Puss på er<33
2009-11-10 @ 21:54:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon!

God morgon allesammans, sovit gott? det har jag iallafall. Just nu sitter jag här hemma med älsklingen Moa eftersom vi inte hade någon svenska... Suck! att vi inte fick reda på det igår för att då skulle jag kunnat sova extra länge :-) 



Happy birthday





Nej nu ska jag gå till skolan
puss på er<33
2009-11-10 @ 08:51:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natti

Klockan börjar nu bli sent och det är dags att lägga sig i sängen och sova eller titta på lite tv.

Imorn blir det att jag hämtar min lillebror och tillsammans eller mest jag ska laga maten. Det blir köttfärssås med spagetti, vi får väl se hur det går...

Well well sleep tight





Pussar <33

2009-11-09 @ 22:23:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Månda

Usch säger jag bara till att vakna till det här tråkiga grå och trista vädret. Nu vill jag ha snö, jo det e sant för att snö är ändå på ett sätt rätt mysigt. Snöbollskrig är ett måste men tänk också på när ni kommer in i det varma huset sätter er under en filt framför teven med en kopp varm choklad och doften utav jul i hela huset. Gud så mysigt.

Idag har det varit skola, rätt lugnt. Min grupp redovisade en power point presentation på samhällskunskapen vilket var lite nervöst men det gick helt klart bra. Efter skolan satt jag kvar med M och väntade på hennes buss som kanske kom efter en halvtimme eftersom hon helt pront skulle ta 704.
Nu har jag precis kommit hem ifrån kören där vi har börjat med jullåtar.

Dagens outfit



Kofta: H&M
Tights: Lindex
Linne: Gina Tricot 

Dagens låt
next to you, Jordin Sparks



puss på er <33
2009-11-09 @ 20:49:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sov gott <33

klockan är nu elva och det e dags att sova, men ska först lyssna om på låten med min andra man ;D vilket e Erik från idol han har en sådan härlig röst och han är bara... a WOW!!!









god natt sov sött :) <33
2009-11-08 @ 23:08:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sönda

Helt vanlig underbar söndag. vaknade vid kanske 10 men låg kvar i sängen till kanske... 11? till frukost blev det omellet som mamma och jag gjorde. Just idag känner jag mig duktig eftersom jag har städat mitt rum så att det är helt totalt rent.

Det e fars-dag idag också så krama och skäm bort era pappor extra mycket idag. min pappa e i tunisien men han kommer hem senare idag och då ligger en liten choklad ask väntande på honom på bordet.



nu när det har blivit extra kyligt och tillomed börjat snöa får jag nog och släpar fram min stora och mysiga dunjacka (A)



puss på er så länge<33

2009-11-08 @ 17:25:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0