id="wrapper">

Dag 3 - Mina föräldrar


Min pappa heter Thommy och är 39 år gammal. Han jobbar inom byggbranchen. Han är pappa till fyra barn, Sara jag Charlie och Cornelia. Jag älskar honom något oroligt även fast allt som hänt. Han har väldigt konstig smak på mat (troligtvis är det från honom jag ärvt mina smaklökar!) han favvo godis är chilligodisar, salt lakrits och vita/brna salta cola nappar :)n mer finns det nog inte att berätta.
Min mamma heter mia. hon är 38 år gammal och jobbar inom försäkringsbranchen. en riktig kontorsnisse ;) Hon är mamma till tre barn Sara mig och Lucas! Mamma älskar att träna och om hon hade orkat och haft tid skulle hon nog tränat varje dag. När hon väl äter godis blir det bara massa choklad. annars äre mörkchoklad, naturgodis eller nötter med russin. Det är den här kvinnan som jag ser upp till mest. Hon är en otroligt stark person och håller alltid huvet högt. älskar dig mamma!
2010-11-28 @ 16:25:30 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 2- min första kärlek


Min första kärlek träffade jag i ettan. Han heter Joel. Vi blev tillsammans i ettan eftersom jag frågade chans på honom :') haha så gulligt :D vi var tillsammans i fyra år (?!) vi gjorde slut i fyran kanske? varför vet jag inte riktigt... men aa... haha :) finns inte så mycket mer att skriva om det... aa men han gick iallafall i min klass och ja :) finns kort på oss men inte på datan. Jag och joel var tillsammans medans min kompis sandra var tillsammans med joels kompis max, så vi brukade dubbeldejta och gå på bio tillsammans och jaa allt sånt :)

lite gulligt nu när man tänker tillbaka på det..

puss
2010-11-27 @ 17:53:12 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 1 - om mig


- Jag heter Emma Louise Oline Juberg och är 15 år.
- Just nu bor jag på internatet småbo i torpshammar som ligger lite utanför sundsvall. Där bor jag eftersom jag går på gymnasiet awpe som är ett utav det bästa som har hänt mig. Annars bor jag i Stockholm med alla i min familj :)
- min familj är rätt väldigt jätte stor eftersom mina föräldrar är skilda. Jag har mamma mia, låtsaspappa janne, pappa Thommy, låtsasmamma bisse, min ända riktiga syster sara, och halvsyskonen hanna, cornelia (kotten) charlie och lucas! Min familj är några som jag respekterar och älskar något otroligt. Även fast jag har gjort mycket dumt (allt vet dom om) har dom alltid funnits där! och det gör dom fortfarande. Nu bor jag ca 50 mil ifrån dom och jaa det känns tomt när man inte hör jannes suckar, mammas klagande på att mitt rum inte är städat (om hon kom upp hit och kollade i mitt rum skulle hon nog få en hjärtattack, haha) inte höra kottens skratt och jaa... det blir tomt och saknandet kommer fram när dom ringer.
- att sjunga betyder väldigt mycket för mig. Innan jag flyttade upp hit gick jag i kören Steens, dom var som en familj och det gjorde verkligen ont att behöva lämna dom. Jag hade gått i den kören ända sen tvåan! alla resor och konserter och mitt första solo. wow, älskar det. Men musik är något jag är väldigt insatt i ich det går inte en dag utan att jag sjunger :')
- dans är något jag också är väldigt inne i. eller ja var inne i. jag gick på marikas street/hiphop sen the voice streetdance school och jag har också gått på crumping och breakdance. LOVE IT!
- Jag har en pojkvän som heter michael, fast kallas jensen. Vi har varit tillsammans i lite mer än en månad. Han är otroligt snäll och söt! plus att han freakar ur över att han ska följa med mig in till sundsvall imorgon och träffa min mamma ;) haha <3
- Min allra bästastebästis och min andra halva heter Moa Ulrika öqvist. Vi har kännt varandra i drygt 10 år. Vi har gått igenom så otroligt mycket. både bra och dåliga saker. Men jag är så otroligt glad att hon finns i mitt liv! älskar henne något otroligt och kommer fan aldrig släppa henne förns hon karvar bort mina döda fingrar från henne! :') <3
- Jag är en tjej som inte har haft det så bra i mitt liv. men allt det har bara gjort mig starkare. Jag kan själv säga att jag är en väldigt psykiskt stark tjej. Vill säga tack till mina förlädrar och mina kompisar som alltid har funnits där för mig när det har varit svårt. Även min syster sara. Älskar er!

skulle kunna skriva så mycket mer men... haha jag tror vi stannar här och ni som läser allt. cred till er ;D

puss
2010-11-27 @ 00:20:35 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


jupp :)

eftersom jag är så dålig på att blogga så snappade jag upp den här listan från en annan blogg.. så haha nu har jag något att skriva om vaaarje dag :D haha

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag (allt under en dag)
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästavän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Det här hade jag på mig idag
Dag 10 - Min bror
Dag 11 - I min väska
Dag 12 - Den här veckan
Dag 13 - Mina drömmar
Dag 14 - Min första kyss
Dag 15 - Mitt favorit minne
Dag 16 - Min favorit födelsedag
Dag 17 - Detta ångrar jag
Dag 18 - Den här månaden
Dag 19 - Ett annat ögonblick
Dag 20 - Det här upprör mig
Dag 21 - Det här får mig att må bättre
Dag 22 - Det här får mig att gråta
Dag 23 - Mina rädslor
Dag 24 - Min favorit plats
Dag 25 - Det här saknar jag
Dag 26 - Min dröm resa
Dag 27 - Min kärlek
Dag 28 - Hur jag såg ut förut
Dag 29 - Vad jag gillar att göra
Dag 30 - En första
2010-11-27 @ 00:00:27 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

2010-11-19 @ 17:08:18 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


profildag!


Yes idag hade vi profildag, akutsjukvård. Vi gick igenom alla grunder som LABCDE, AVPU skalan och aa massa annat. Imorgon har vi också profil halva dagen akutsjukvård och SAR. Imorgon får vi också vårat första certifikat :D på HLR. ikväll vette tusan vad som händer. blir väll plugg sen annars vet ja inte. får väl se om jag lyckas träffa jensen ett tag. Drar hem i helgen också :) finns inte så mycket mer att säga... men vi höres

puss <3

2010-11-15 @ 14:20:47 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


I know I'm not the best for you

Händelse rik helg säger jag bara. Tyvärr har den inte bara varit rolig... men jag tycker att vi släpper allt det... iaf här på bloggen.
Men vi börjar med i torsdags, då tuppade moa av för att hon och en kille låtsas bråkade sen ramlade hon från bänken och slog i bakhuvet. Lite läskigt men det gick bra. Senare samma dag svimmade bambi också. Han och en annan hade skoj bråkat i Bköket och sen hade han gjort något så han skadade ryggen och tuppade av. Det tog kanske 5 min innan han vaknade igen. Ambulansen kom då också.
I fredags hände inte så mycket men på kvällen satt jag och var social på rambos rum.
Lördags var mest en dryg dag. jag var inte riktigt på humör... fanns en anledning till det men... aa^^ på kvällen taggade ja till och vi bestämde oss för att gå till flottagårn och så var vi där en stund sen drog vi hem.
Idag blev jag väckt utav att Bossan, Anton och rasmus sprang in i mitt rum och ryckte upp mig ur sängen. Haha dom sminkade mig och valde kläder och allt åt mig. Såg ut som.. haha jag vet inte vad :D vi gick bland annat ner till bua laga mat och... haha jaa var allmänt skumma helt enkelt. Just nu sitter jag med moa i c's tv-rum och inte gör så mycket. Nu eller snart ska vi gå till E och spela cod eller iaf kolla på när några andra kör :s

puss <3

fotograf: Josefine Hellgren klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

2010-11-14 @ 17:56:49 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


foto med jossan och moa.















yeah här var ett smakprov på när josefine hellgren fotade oss. klicka HÄR! för att komma in till hennes blogg.

2010-11-10 @ 20:16:24 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


SMÅBO!


Yes då åker man äntligen hem till kära Torpshammar snart! visst har det varit kul här nere i stockholm med alla vänner och så men det är något speciellt med småbo :')

nej nu måste jag fortsätta packa! hörs sen

kram <3

2010-11-07 @ 11:35:38 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


London!








 Jag låter bilderna tala för sig själva :)
mer bilder får ni säkert en annan dag :) kram

2010-11-07 @ 11:29:26 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


one day i'll fly away!


Taggad som satan! nu sitter jag i bilen påväg till skavsta flygplats. Jag och siss drar ju till london! vi ska shoppa som satan och äta massa gott!

Idag var jag som sagt med moa och jossan och fotade. allt från höstbilder till sorgliga bilder då vi gråter. ja resutlatet får ni kanske se när jag kommer hem.

men vi hörs sen när jag kommer hem!
pussen<3

2010-11-01 @ 15:34:14 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0