id="wrapper">

I don't want to crash and burn.

I don't know if I can take it anymore....
2009-10-28 @ 19:50:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Steens

Som sagt var så går jag i en kör som kallas Steens det riktiga namnet är spektrum teens, jag hade tänkt o ladda upp lite videoklipp som visar vad jag gör för något.


körresan till Lübeck vi sjunger lascia chio piangia

Saga sjunger solo till Sweet little Jesus Boy


I can't help myself. mahaha ser ni mig? ;)

Ännu en Motown låt som killarna dansar till. Dacke sjunger solo :)

sista videon e på natalie som sjunger solo på I Heard It Through the grape vine.


så ja puss på er :)<33

2009-10-24 @ 00:44:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppdtering

Jo det känns som om det va ett tag sedan man uppdaterade här i bloggen. Jag har varken haft tid eller ork.

Ja vad har hänt i mitt otroligt "spännande" liv på sistonde? inte mycket faktiskt.
En liten kort version utav helgen:

Fredags: I fredas var det dags för dans igen, riktigt roligt men vi har fått en annan lärare eftersom Mario och David har åkt iväg. Efter det drog jag hem till pappa, vi gjorde inte så mycket, satt mest och latade framför tv:n.

Lördags: På lörda morgon vaknade jag rätt tidigt p.g.a att min "kära" kusin/halvsyster/kompis vaknade tidigt och börjar röra på sig och eftersom jag vaknar rätt lätt och vi delar rum så var det lite svårt att somna om. Efter frukosten bestämde sig jag o och H för att gå på bio. Vi såg G-force, och ja vi är lite småbarnfilmälskare. Den var inte så speciellt bra men den var rolig på vissa ställen o.s.v. Vi se filmen på sergel så vi åkte in lite tidigare för eventuell shopping. Vi åkte tåg till gamla stan och drog in en stund på ben & jerry´s cafèt och tog en varsin glass i det kalla vädret. Efter det gick vi till sergel för att hämta ut biljetterna. tiden som va kvar tillbringade vi på expresso house och köpte en varsin Chailatte (dom är über goda), och sen en liten tid på BR (a). När bion va färdig och vi hade käkat drog vi ner till hallen och träffade gullungarna Natta och Amanda. Det hände inte så mycket dära. vi spelade mest fotboll o så.

Söndags: Då hände det inte så mycket... jag gick på en promenad i ca tre timmar i kylan... sen va det ju kanelbulle dagen :D.



du vet inte hur mycket du betyder<3

E<3R

kramisar <33

2009-10-05 @ 22:04:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0